STEICOflex 036

STEICOflex 036

Datablade STEICOflex

Fleksibel, økologisk varmeisolering af naturlige træfibre

  • Meget gode isoleringsegenskaber om vinteren
  • Glimrende beskyttelse mod sommerheden
  • Særlig diffusionsåben som beskytter konstruktionen
  • Fremstillet af friskt nåletræ – bæredygtig klimabeskyttelse ved hjælp af CO2-lagring
  • Fremragende tilpasning til snævre områder
  • Giver et godt indeklima
  • Økologisk, miljøvenligt, genanvendeligt

Anvendelsesområder
Fleksibel hulrumsisolering til tag-, væg-og loftskonstruktioner. Hulrumsisolering i skillevægge, forskalningsplader og installationsområder

Den nye dimension af træfiberisolering
Med den laveste varmeledningsevne af alle kendte naturisoleringsmaterialer åbner STEICOflex 036 helt nye muligheder for isolering af særligt energieffektive bygninger. Det består af naturlige træfibre og har derfor alle naturråstoffet træs fordele.

Økologi og klimabeskyttelse
Det træ der bruges i STEICO træfiber-isolering, stammer fra skove, der er drevet efter de strenge krav, der er formuleret af FSC® (Forest Stewardship Council®). Det er FSC®'s mål at fremme miljøvenlig, socialt og økonomisk bæredygtig skovdrift. Der bliver ikke fældet flere træer, end der bliver plantet. Træ som rå- og byggemateriale Råmaterialet til STEICOflex 036 er udelukkende frisk udtyndings- og savrestetræ fra vores omliggende fyrreskove. I kraft af regelmæssig produktionskontrol og uafhængige instansers overvågning har STEICO produkterne kunnet certificeres som byggeprodukter uden sundhedsmæssige risici.

Varme- og hedebeskyttelse
Lav varmeledningsevne betyder højere isoleringseffektivitet. STEICOflex 036 udviser med en varmeledningsevne på kun λD 0,036 [W/(m*K)] den laveste værdi af alle kente naturisoleringsmaterialer. Dermed kan det bruges til særligt effektive isoleringsløsninger. Med STEICOflex 036 opnår du den optimale byggemæssige varmebeskyttelse og sikrer behagelig varme om vinteren. STEICOflex 036 byder ikke kun på en lav varmeledningsevne men med en massefylde på cirka 60 kg/m³ og en fremragende c - værdi på 2,100 J /kgK også en særligt høj varmelagringskapacitet. Denne kombination beskytter dine rum mod overophedning om sommeren. Således understøtter STEICO isolering også på de varmeste dage en behagelig søvn i kølige rum.

Diffusionsåbenhed
Ligesom alle STEICO isoleringsmaterialer er også STEICOflex 036 særligt diffusionsåben og samtidigt sorptionsdygtig. Takket være denne intelligente fugthåndtering forhindrer STEICO træfiberisoleringsmaterialer, at kritisk fugtighed kan opstå. Konstruktionen forbliver varigt tør og beskyttet. Det sikrer hele konstruktionen mod fugtskader. Endnu en fordel: STEICOflex 036 isoleringsegenskaber lader sig ikke påvirke af svingninger i luftfugtigheden.

Slanke konstruktioner mere effektiv renovering.
Den lave varmeledningsevne hos STEICOflex 036 er garant for slanke tag- og vægopbygninger. Også ved saneringer tillader den lave varmeledningsevne at udnytte de tilgængelige isoleringsmuligheder endnu mere effektivt.

Fremragende klemmekraft og sætningssikkerhed
STEICOflex 036 er særligt klemmedygtig og samtidigt formstabil. Kvalitet, der allerede viser sig ved forarbejdning: Isoleringsmåtterne hæfter sig sikkert på bygningsskelettet og holder formen varigt.

Alle produkter vises hurtigt

Oder Kombination wählen

Vælg applikationsområde
Vælg produktgruppe
© 2022 STEICO SE